Winkel

 

 • Etalage materiaal

  Etalage materiaal (10)

 • Gouden Sieraden

  Gouden Sieraden (61)

  Gouden sieraden worden beschouwd als sieraden van de hoogste klasse. Uw web-juwelier.nl heeft voor iedereen een schitterend sieraad in elke prijsklasse. Alle gouden sieraden worden vervaardigd van 14 karaat goud. (585).
 • Zilveren Sieraden

  Zilveren Sieraden (84)

  Zilveren sieraden geven u een rijk gevoel voor een betaalbare prijs! Uw web-juwelier.nl heeft een groot assortiment aan zilveren sieraden. De zilveren sieraden zijn vervaardigd van het 1e gehalte zilver. (925)
 • Titanium Sieraden

  Titanium Sieraden (11)

  Titanium is als materiaal zeer draagvriendelijk omdat het antiallergisch is en dus geschikt is voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld staal of zilver. Wij hebben voor u de Boccia sieraden en onze eigen collectie sieraden.
 • Stalen Sieraden

  Stalen Sieraden (4)

  Staal wordt veel gebruikt voor iets stoerdere sieraden. Durf je te onderscheiden met een leren ketting met een stalen hanger, een stoere stalen ring of een leren armband met stalen bedels van web-juwelier.nl .
 • X-stra Sieraden in opdracht

  X-stra Sieraden in opdracht (1)

  Bent u op zoek naar een bijzonder sieraad dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze prachtige wereld van de edelsmeedkunst, design en vormgeving. De sieraden worden door onze goudsmeden in het eigen atelier op ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt een keuze maken uit de bestaande collectie of u kunt een sieraad door ons laten vervaardigen speciaal voor u. Wij zullen met plezier de mogelijkheden met u bespreken. Indien u vragen of wensen heeft kunt u ons een e-mail sturen, bellen of persoonlijk langs komen in onze winkel in Dordrecht. U bent van harte welkom.